نوار نقاله گوشت


نوار نقاله گوشت
 
برای ساخت نوار نقاله گوشت بیشتر از متریالی از جنس استیل استفاده میشود استیلی بودن نوار نقاله گوشت بهداشتی بودن محصولات را حفظ کرده و قابلیت شستشوی نوار نقاله گوشت را ایجاد میکند
از نوار نقاله گوشت بیشتر در واحدهای بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و ماهی استفاده میشود
علاوه بر مزیت اصلی بهداشتی شدن فرآیند انتقال با استفاده از نوار نقاله گوشت مزیتهایی نظیر سرعت انتقال و بسته بندی و آسان شدن امور و کاهش هزینه ها را به همراه دارد
 
نوار نقاله حمل گوشت
نوار نقاله بسته بندی گوشت
نوار نقاله حمل ضایعات گوشت
کانوایر استیل
کانوایر بسته بندی محصولات پروتئینی
 
 
نوار نقاله گوشت





شاخه مطلب
 




نوار نقاله صنایع غذایی | ارسال نظر: 0 |  نسخه مناسب برای چاپ

powered by payacms.com