نوار نقاله گوشت
برای ساخت نوار نقاله گوشت بیشتر از متریالی از جنس استیل استفاده میشود استیلی بودن نوار نقاله گوشت بهداشتی بودن محصولات را حفظ کرده و قابلیت شستشوی نوار نقاله گوشت را ایجاد میکند
از نوار نقاله گوشت بیشتر در واحدهای بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و ماهی استفاده میشود
علاوه بر مزیت اصلی بهداشتی شدن فرآیند انتقال با استفاده از نوار نقاله گوشت مزیتهایی نظیر سرعت انتقال و بسته بندی و آسان شدن امور و کاهش هزینه ها را به همراه دارد
نوار نقاله حمل گوشت
نوار نقاله بسته بندی گوشت
نوار نقاله حمل ضایعات گوشت
کانوایر استیل
کانوایر بسته بندی محصولات پروتئینی